Trouwen in een oude bus? Historische bus huren?

Stichting BRAM heeft de zorgtaak voor een representatieve collectie Amsterdamse autobussen. De doelstelling van de stichting is het behoud van de bussen. Voor dat behoud worden de bussen beschikbaar gesteld.

Onze historische Amsterdamse autobussen zijn voor uw huwelijk, feesten, partijen, boekpresentaties of iedere andere gelegenheid te huur, waarbij u vervoer met een vleug nostalgie wenst.


Stichting BRAM beschikt over diverse oldtimer stadsbussen. De bouwjaren liggen tussen 1957 en 1990. De bussen zijn voor veel mensen herkenbaar uit hun jeugd; voor een ritje naar opa en oma, naar het Amsterdamse Bos, naar school, naar het werk. Deze bussen hebben voor een groot deel het stadsbeeld bepaald.

Op onze website www.bram-amsterdam.nl vind u onder 'wagenpark' onze collectie. Deze bussen maken deel uit van het cultureel, industriëel en mobiel erfgoed van de regio Amsterdam.

Voor een vrijblijvende offerte stuurt u een mail naar offerte@bram-amsterdam.nl Vertel ons uw wensen en wij geven u een prijsopgave op maat.