De 9229 schiet op, maar…….

De voortgang van de 9229

…… er moet nog genoeg gebeuren

Op dit moment zijn de sleutelaars en schilders even aan het uitrusten van de flinke werkweek vorige week maar…..die stilte is betrekkelijk. Achter de schermen wordt inmiddels toch weer veel werk verzet ten bate van het interieur.

Met betrekking tot het exterieur is het voornemen om de huidige verflagen zo’n vier weken uit te laten harden. Daarna kunnen we de laatste onvolkomenheden goed bekijken en bijwerken en de laatste laklagen aanbrengen.

Dan hebben we nog een aantal zaken te gaan, zoals het wegwerken van de keurings opmerkingen. Het vervangen van de uitlaatpijp en de fuseepen rechtsvoor, diverse elektrische storingen oplossen en het ‘omkeuren’ van vrachtwagen terug naar bus.

We hebben dus nog een flinke periode van klussen en financiële uitdagingen voor de boeg alvorens de bus weer rijvaardig op de Nederlandse wegen te zien is. We streven er naar om medio eind 2019/begin 2020 zover te zijn.

Mocht u nog iets in een oude sok, onder het matras of in een laatje hebben liggen of op een (vergeten) bankrekening hebben staan en daarmee een donatie aan de 9229 willen doen, dan zouden wij daar zeer blij mee zijn. Elke bijdrage is welkom!

Meer gedetailleerde informatie over de 9229 is te vinden op de speciale Facebookpagina.

Een eventuele donatie kunt u storten op rekening NL24INGB0005052609 t.n.v. Stichting Bram Amsterdam o.v.v. revisie 9229

Print Friendly, PDF & Email