Verhuur

Trouwen in een oude bus? Historische bus huren?

Stichting BRAM heeft de zorgtaak voor een representatieve collectie Amsterdamse autobussen. De doelstelling van de stichting is het behoud van de bussen. Voor dat behoud worden de bussen beschikbaar gesteld.

Onze historische Amsterdamse autobussen zijn voor uw huwelijk, feesten, partijen, boekpresentaties of iedere andere gelegenheid te huur, waarvoor u vervoer met een vleug nostalgie wenst.

We kijken graag samen met u of uw gewenste vervoer door ons gereden kan worden. 

Stichting BRAM beschikt over diverse oldtimer stadsbussen. De bouwjaren liggen tussen 1957 en 1994. De bussen zijn voor veel mensen herkenbaar uit hun jeugd; voor een ritje naar opa en oma, naar het Amsterdamse Bos, naar school of naar het werk. Deze bussen hebben voor een groot deel het Amsterdamse stadsbeeld bepaald.

U vindt onze collectie museumbussen bij het menu onderdeel ‘wagenpark‘.

Voor een vrijblijvende offerte stuurt u een mail naar offerte@bram-amsterdam.nl. Vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op over onze mogelijkheden.

MILIEUZONE AMSTERDAM

Het oranje gearceerde gedeelte van Amsterdam op het linkerkaartje betreft de Amsterdamse milieuzone.

De meeste van onze bussen bussen mogen hier uitsluitend met een dagvergunning rijden. Wij zijn helaas genoodzaakt hiervoor extra kosten te berekenen en informeren u daar graag over.

Print Friendly, PDF & Email