Donatie 2019

      No Comments on Donatie 2019

Wij hebben van een aantal donateurs al de donatie voor 2019 ontvangen, waarvoor onze hartelijke dank. Graag herinneren wij onze donateurs die dit nog niet gedaan hebben, om uw donatie voor 2019 te voldoen. Wij hopen ook dit jaar weer op uw steun te mogen rekenen. Voor 25,- of meer steunt u het behoud van het Amsterdamse museumbus-materieel. Bent u nog geen donateur en draagt u de Amsterdamse bus een warm hart toe? Word dan nu donateur! U kunt uw gift overmaken op IBAN: NL24INGB0005052609 op naam van Stichting BRAM te Amsterdam. Vermeld “donatie 2019” of “nieuwe donateur” en uw e-mailadres.

Het jaar 2019 is al weer even bezig en we zijn bij BRAM doende om in ieder geval weer twee excursies dit jaar te organiseren, eentje in het voorjaar en eentje in het najaar. Helaas maakt de milieuzone in Amsterdam het momenteel voor ons lastig om een (betaalbare) excursie in de stad zelf te houden. Zodra we meer weten over de geplande voorjaarsexcursie hoort u van ons!

Het is u al opgevallen dat u recent geen BRAM bulletin heeft ontvangen? Voor ons blad zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om hier aan te werken en kopij te maken. Mogen wij op u rekenen? Tot die tijd houden we u op de hoogte via onze facebook pagina en onze website. We zijn ook bezig om een nieuwsbrief systeem op te zetten via de e-mail.

Print Friendly, PDF & Email